Strastveni

Strastveni

Najmoćnije navijanje u istoriji fudbala. Jednom kada ga čuješ – zapamtićeš ga zauvek. Dok gleda utakmicu, svako u njegovoj okolini istog trenutka sazna da je njegov tim postigao gol. Čitav grad čuje njegov neopisivi uzvik. Pravi zvučni cunami, uragan u zatvorenom. Ne postoji šansa da ćeš propustiti gol kada gledaš utakmicu sa Strastvenim.

STRUČNJAK

STRUČNJAK

On je prava hodajuća fudbalska enciklopedija. Njegovo iskustvo, znanje i mudrost su nenadmašivi. Upoznaj pravog stadionskog džentlmena. Elegantan čovek sa šarmom i stilom, koji u sekundi razjasni svaku spornu situaciju na fudbalskom terenu. Njegov moćni zvižduk rešava probleme i otklanja nedoumice. Svaki fudbalski meč postaje sjajna zabava sa Stručnjakom!

Vođa

Vođa

Kada iznenada vidiš grupu fudbalskih navijača kako pevaju i skaču na najneočekivanijim mestima – to je siguran znak da on danas gleda utakmicu! Niko ne može da odoli njegovom zaraznom navijanju. Dovoljno je da čuješ jednom – i istog trenutka ćeš početi glasno da pevaš: Ole Ole!

Fanatik

Fanatik

Ne daj da te zavara njen ljupki osmeh. On nestaje čim se dogodi neka greška na fudbalskom terenu. Zanimaju je samo dve stvari: fer-plej i fudbal. Ako si ubeđen da niko ne može da promeni spornu ili kontroverznu sudijsku odluku, to samo znači da je nikad nisi sreo.

Pozitivac

Pozitivac

Njena neiscrpna količina energije mogla bi da obasja čitavo mesto. Njen optimizam pretvorio bi i najveće gunđalo u kikotavog tinejdžera. Ali njena strast je fudbal – i zbog toga ona svoj nepresušni entuzijazam prenosi na fudbalere. I uopšte nije bitno koliko je udaljena od stadiona – energija koju ona ima može da promeni utakmicu i pomogne njenom omiljenom timu. Privilegija je imati uz sebe takvog Pozitivca!

Emotivac

Emotivac

Kada ga ugledaš pre meča – vidiš samo finog, kul momka. Ali onda se začuje početni zvižduk. I krene njegova prva suza... Za gledanje fudbala sa njim je najbolje da nabaviš kabanicu. Toliko je strastven po pitanju svog omiljenog sporta, da svaki lep gol, savršen pas ili maestralan dribling isprati rekom suza. Takav je Emotivac.